Media Kit

Baby AKADEMIET

Velkommen til Babyakademiet – hvor faglig autoritet møder målrettet indhold.

Som eksperter indenfor jordemoderi og ernæringsfysiologi, baby’s udvikling og søvn, har vi hos Baby Akademiet dedikeret os til at skabe indhold, der ikke blot informerer, men også beriger livet for gravide og nybagte mødre. Vores dybdegående viden om graviditet og barsel gør os i stand til at adressere de unikke udfordringer og behov, som vores målgruppe står overfor, med indsigt og empati.

Hos Baby Akademiet er vi ikke blot vidensformidlere; vi er aktive lyttere og deltagere i vores målgruppes rejse. Vores direkte indblik i deres hverdag, kombineret med vores faglige baggrund, sætter os i en unik position til at levere indhold, der både engagerer og støtter. Vi spiller på flere kanaler – fra blogindlæg og podcasts til sociale medier og segmenterede email-strømme – for at sikre, at vores budskab når ud på en måde, der resonerer autentisk og kraftfuldt. Vores engagement i at være en pålidelig og autoritativ stemme i et felt, der er så afgørende som graviditet og barsel, er kernen i vores mission. Vi tror på, at den rette viden kan gøre en stor forskel, og vi er stolte af at kunne tilbyde dette gennem Baby Akademiet. Samarbejde med os betyder partnerskab med en platform, der vægter troværdighed, kvalitet, og en dyb forståelse af vores målgruppes liv.

Om vores målgruppe

– Primært kvinder i alderen 23-38.
– Foretrækker oplysende, personligt indhold.
– Responderer godt på humoristisk og originalt indhold.
– Ønsker at høre fra os ofte og meget.
– Lytter til podcasts hver uge, gerne i forbindelse med en gåtur.
– Søger inspirerende indhold og gode tips til hverdagen som mor.
– Bruger vores communities til at sparre med andre og dele ud af deres udfordringer og glæder.
– Søger faglig viden i form af artikler, video-indhold og whitepapers.
– Ønsker at blive rådgivet og vejledt i forbindelse med køb af produkter under og efter graviditeten.
– Har stor tillid til vores faglighed og tager vores anbefalinger seriøst.

 

Vores primære målgruppe er gravid og mor på barsel
Vores sekundære målgruppe består af infertile/ kvinder, der ønsker at blive gravide og mødre til børn op til skolealderen. 

Fælles for vores målgruppe er, at de identificerer sig med en kvinde, der pludselig har fået et nyt label/en ny identitet med alle følelser og udfordringer, det indebærer. En række nye overvejelser, ændringer i både vaner og livsstil samt en craving for at vide, at de oplevelser, de har i forbindelse med det største kapitel i deres liv, ikke er unikke – de er del af et fællesskab, som vi influerer. 

Med alle nye følelser, dukker nye behov op. Indenfor alt fra økonomi, livsstil, mode, beauty, sundhed, bæredygtighed, bolig, bil og karriere. 

Vores målgruppe har allerede tillid til brandet Maria Dior, indenfor kategorien sundhed, ernæring og træning. Brandet Baby Akademiet er bredt kendt som eksperterne indenfor graviditet, amning, søvn og babys udvikling.  Det er en stærkt købeklar målgruppe, der søger anbefalinger om produkter til den kommende tilværelse som mor. Med autoriserede jordemødre er vores anbefalinger værdsat, og vores følgeres tillid til os er meget høj.

Brands vi har arbejdet med

Bog & Idé

Bog & Idé havde i januar en kampagne omkring deres nye app. 
Igennem 1 opslag i 56 terminsgrupper fik vi på 1 dag 4849 app downloads og 1036 signups til abonnement

Post Reach
+ 0 k
Omsætning
+ 0 k
Signups
+ 1 k

Amning, søvn & udvikling

VI BRUGER MEGET TID PÅ INDHOLD INDENFOR

 

Udstyr & indkøb til baby

TING VI OFTE BLIVER SPURGT IND TIL

 

Indretning & krea

VI ELSKER AT INSPIRERE GENNEM 

 

Sundhed, træning og opskrifter

PASSIONERET OMKRING

 

Graviditet & Barsel

OMRÅDER VI BEGÅR OS I

 

VORES UNIKKE

Platform

Terminsgrupper

I vores terminsgrupper indhenter vi størstedelen af de leads der bliver en del af vores evergeeen lead magnet – det essentielle graviditets – og babyforløb. Vi har unikke muligheder i vores terminsgrupper, som gør platformen til en stor spiller for os. Vi har drevet og administreret terminsgrupper de seneste 7 år. Det er her vi gør alt vi kan for vores skønne community. 

 

Membershipsite

På vores lukkede membershipsite får vores medlemmer adgang til særlige rabatter hos vores samarbejdspartnere, til online kurser indenfor emner der er særligt relevante under graviditeten og barslen, og ikke mindst ugentlige live-streams og støtte fra vores fagpersoner. 

 

Segmenteret nyhedsbrev

Med vores segmenteret nyhedsbrev modtager vores læsere en mail om dagen under hele graviditeten, og indtil baby fylder 10 måneder. Derefter modtager de en mail i ugen indtil barnet er 3 år gammelt. Det er i gennem vores mailflow at vi gør vores læser opmærksom på de forskellige artikler, videoer, minikurser, webshopprodukter og samarbejder hun kan finde værdifuldt på et meget bestemt og relevant tidspunkt i hendes graviditet og barsel. 

 

Det Unikke Flow

TAKTISK CONTENT PLACCERING

Når vi indgår et samarbejde omkring vores evergreen platform, er det for at kunne berige følgeren med relevant information. Derfor er vores partnerskabsaktiveringer også yderst effektive

KONTINUERLIG OG KONSTANT

Selvom vi ikke hele tiden udvikler nyt indhold til vores evegreen flow, er det en effektiv platform. Det er den fordi der konstant er nye gravide og mødre som ser og interagerer med det indhold der er skabt

KONVERTERENDE CONTENT

Fordi vi gør meget ud af, at måle vores indhold, har vi naturligvis de rigtige redskaber til, at optimere vores content og sørge for, at det konverterer bedst muligt, til enhver tid.

The Stats

Muligheder for samarbejde på vores platforme

Lead Magnet/Online Kursus

At udvikle en faglig lead magnet eller et online kursus der har til formål at give dine kunder faglig viden indenfor dine produktkategorier er en yderst effektiv måde at indsamle leads og formidle relevant viden til din målgruppe. Vi har fagpersoner der er specialicerede i forskellige emner, og vi har udviklet og tilbudt lead magnets og online kurser i mere end 6 år. Vi kan både tilbyde lead magnets til din egen site, og et titel sponsoreret onlinkursus vi selv afholder og afvikler på vores site.

 

Pris fra 35.000 kr

Membershipsite

Et blog eller et artikkel samarbejde inkluderer et skriftligt opslag af Maria med et mention og et link til dit produkt eller site. Alle artikler er pinned på pinterest og bliver reklameret for på mindst én af vores sociale medie profiler samt i vores ugentligt nyhedsbrev. 
Ønsker du et sponsoreret blog indlæg som er del af vores segmenterede evergreen flow, der løbende bliver promoveret til nye læsere, skal du vælge Inspire eller Impact samarbejde

Pris fra 12.500 kr

Rabatkode i Vores Evergreen Flow

Bruger I affiliate marketing? Eller har I ønske om, at fremme jeres produkt til en målgruppe der søger jeres produkter og ydelser? 
Så kan en rabatkode og et link til dit produkt være aktuelt for dig. 
Vi har et aktivt og opdateret hæfte der ligger pinned i vores terminsgrupper, og som bliver promoveret hver eneste uge til nye medlemmer. Hæftet er ikke søgbart, så du vil ikke miste salg. Til gengæld vil du få mange nye potentielle kunder på dit site, der ønsker dit produkt til en unik pris de ikke kan få andre steder. 

Pris fra 15.000 kr per år

Nyhedsbrev Reklame

Har du et nyt produkt? Et live arrangement? Eller en særlig ydelse du ønsker at fortælle om? 
Så kan du låne en plads på vores nyhedsbrev som vi sender ud hver uge. 
Du får et helt nyhedsbrev som er dedikeret til dit budskab, skrevet af os med vores take. 
Det indeholder strategisk placceret links, call to actions og billeder efter dit ønske. 

Pris fra 6500 kr

Produkttest

Er produktreview kan være en video testemonial af vores vurdering af dit produkt/ydelse eller app. Det kan stå alene som et review på vores medier, eller det kan bruges på dine egne medier som et blåstempel fra fagpersoner. 
Det kan også være et mindre produktreview i forbindelse af en artikel om “valg af den rette ammepude” hvor vi har din ammepude med i artiklen sammen med andre ammepuder. 

Pris fra 6.500 kr

Terminspruppe Opslag

Vi er de eneste der kan tilbyde opslag i terminsgrupper på facebook. 
Unikt for vores grupper er, at de er segmenterede efter alder på barnet eller terminsmåned. Vi kan tagge alle, hvor de får en notifikation ved opslaget, og vi kan placcere opslaget i toppen af siden, så de ser det. 
Vores terminsgrupper en en unik platform ingen andre influencere eller bloggere kan tilbyde, og mulighederne er mange. 
Hver gruppe har omkring 2000 medlemmer

Pris fra 15.000 kr

Strategisk Product Placement

En produktplaccering er en omkostningseffektiv reklameteknik. Produktet bliver integreret naturligt i historien og vises som en del af handlingen, uden at det nødvendigvis er centreret omkring det. Det giver en naturlig eksponering for dine produkter eller services. Når et produkt bliver vist i en relevant sammenhæng føler seerene , at det passer naturligt ind i historien, hvilket kan give en øget troværdighed og autenticitet for brandet.
Mens en reklame kan være irriterende og ignoreres af seerne, kan et produkt, der naturligt vises opfattes som mindre påtrængende og mere velkomment.

Pris fra 35.000 kr

Email Kampagne

Med en email kampagne får i mulighed for, at skabe et push til vores målgruppe i gennem en serie af emails der omhandler jeres produkt eller ydelser. 
I en emailkampagne med 3-5 emails, vil I have flere muligheder for at konvertere læserne til købere og opsætte en strategisk flow til vores subscribers. Vi forfatter emails på baggrund af jeres CTA og ønske

Pris fra 28.000 kr

Podcast Annoncering

Podcast annoncering er både muligt på enkelt episoder og i et serie-fokus hvor man er sponsor for hele serien. 
Podcasten udkommer hver uge, og en ny serie bestående af 4-6 episoder udkommer hver måned. 
Juli måned er undtaget. 
Alle podcast annoncer er oplæst af Maria Dior og omfatter en 30 sekunders pre-roll og en 30 sekunders post-roll annonce. Der er max 2 sponsorer på én episode. 
Du forpligter dig til et minimum af 3 episoder

Pris fra 14.000kr

Live Webinar / Workshop

Et live webinar eller en workshop kan være en god måde at fremvise dine produkter, interagere med din målgruppe og få værdifuld feedback og viden i forhold til jeres potentielle kunder. Det kan også være en effektiv måde at lancere et nyt produkt, at uddele faglig viden der relaterer sig til dit produkt, eller at nå ud til mange følgere, enten via et betalt event, en online workshop eller et evergreen webinar. 

Pris fra 18.000 kr

Eksempler på andre muligheder

  • Giveaway på vores sociale medie profiler
  • Videoannoncering på jeres eller vores profiler
  • Reels, posts, stories og andre sociale medie aktiveringer
  • spørgeskema udarbejdelse og entries fra vores målgruppe
  • Co-branded produkter og produktprototype feedback

Pæne Ord

“Maria er engageret, grafisk visuelt stærk og en idérig influent at arbejde med!”

SIGNE, CMO FRIGG

“Ud af alle influencers vi havde med, var Maria & hendes terminsgrupper den absolut bedst performende!”

DENNIS, BOG & IDÉ

This could be you....

“Vores samarbejde med Baby akademiet har altid været professionelt og ærligt! Det kan vi absolut anbefale andre brands!”

HENRIK TØTH, CEO FB TRADING

Ignite

“Ignite” betyder at tænde en lille gnist. I denne sammenhæng betyder det at tænde op for en mindre virksomheds brand ved at give den synlighed og opmærksomhed gennem samarbejde med vores platform.

EN ENKELT KAMPAGNE UDEN EKSKLUSIVITET

BRAND AKTIVERING PÅ ÉN ELLER FLERE KANALER

MULIGHED FOR AT VÆLGE SPECIFIKKE KANALER TIL DIN KAMPAGNE

Passer Godt Til

Startups og nystartede virksomheder der ønsker at nå ud til deres målgruppe og etablere sig på markedet, men som har få produkter eller ydelser, der er meget begrænsede

Virksomheder der er sæson-betonede, eller som har en live lancering af et nyt produkt eller en meget specifik call-to-action, som har en udløbsdato

Virksomheder der har en meget niche-målgruppe eller et produkt indenfor en meget begrænset kategori, som derfor bedst egner sig til særlige content-typer eller emner

Inspire

At “inspire” betyder at motivere eller begejstre andre til at tage handling eller gøre noget. Det beskriver en “nudging”, hvor inspiration og viden leder til et ønske om at være del af et fællesskab eller handle på egne indre mål og drømme.

 

3 - 6 MÅNEDERS AKTIVERINGSPERIODE

MULIGHED FOR AKTIVERING I ET EVERGREEN OG KONSTANT FLOW

PRODUKTEKSKLUSIVITET

ADGANG TIL PODCAST - OG TERMINSGRUPPE MARKEDSFØRING

MULIGHED FOR RATEBETALINGER

Passer Godt Til

Virksomheder der ønsker en kombination af forskellige content-typer og eksponering på flere kanaler, men som ikke har behov for den samme mængde eksponering og dybdegående indhold, som et større samarbejde ville kræve.

Virksomheder med flere produkter eller budskaber der med fordel kan segmenteres, eller som kan brandes i flere forskellige situationer og med mere end ét budskab

Virksomheder der ønsker en mere omfattende og langsigtet markedsføringsstrategi, men som ikke ønsker at binde sig for en længere periode eller med større økonomisk investering

Virksomheder der vil teste og evaluere samarbejdet og resultatet, før de beslutter at fortsætte med en større investering.

Impact & Influence

“Impact” lægger vægt på en direkte og målbar effekt på samarbejdspartnerens brand og forretning. 
“Influence” fokuserer mere på at påvirke målgruppens adfærd og holdninger i en ønsket retning.

SEGMENTERET & STRATEGISK MARKEDSFØRING I VORES EVERGREEN FLOW

MULIGHED FOR FÆLLES PRODUKTUDVIKLING AF FYSISKE OG ONLINE PRODUKTER

LØBENDE ANALYSERING, STRATEGI OG OPTIMERING AF AKTIVERINGSPUNKTER

CONTENT CREATION TIL VORES OG JERES KANALER

CO-HOST AF EVENTS OG WEBINARER SAMT LEAD MAGNETS

KONSTANT BRAND AKTIVERING PÅ ALLE VORES PLATFORME

BRANCHEEKSKLUSIVITET

MINIMUM 12 MÅNEDERS AFTALER

Passer Godt Til

Virksomheder der ønsker en kombination af forskellige content-typer og eksponering på flere kanaler, men som ikke har behov for den samme mængde eksponering og dybdegående indhold, som et større samarbejde ville kræve.

Virksomheder med flere produkter eller budskaber der med fordel kan segmenteres, eller som kan brandes i flere forskellige situationer og med mere end ét budskab

Virksomheder der ønsker en mere omfattende og langsigtet markedsføringsstrategi, men som ikke ønsker at binde sig for en længere periode eller med større økonomisk investering

Virksomheder der vil teste og evaluere samarbejdet og resultatet, før de beslutter at fortsætte med en større investering.

Hvad gør os anderledes end andre influencers?

Vi tilbyder branding på kanaler, der også er evergreen, hvilket gør din kampagne mere levedygtig også om 1 år fra nu.

Vi har investeret i det bedste content udstyr, og vi er et lille, men mægtigt team med kompetencer indenfor content udvikling

Vi kan tilbyde branding på samtlige af vores kanaler, og vi kan tilbyde segmenteret og konstant pushes til specifikke personer på vores lister

Vi kan både tilbyde en faglig - og personlig vinkel at pushe din kampagne ud fra.

Vi er nemme at arbejde med - og vi kommer gerne med forslag til, hvordan vi mener, vi kan hjælpe dig ud med dit budskab bedst muligt

Hvad så herfra?

Book et Uforpligtende Møde

Til mødet taler vi om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og din virksomhed, ud fra de ønsker og behov du præsenterer. Derudover kommer vi med konkrete idéer og eksempler til hvordan et samarbejde kan se ud med os

Modtag et Skriftligt Tilbud

Hvis du efter første møde ønsker at gå videre med et eventuelt samarbejde, sender vi et skriftligt tilbud til dig

Kontrakt Underskrives og Opstartsmøde Afholdes

Når vi er blevet enige om, hvordan og hvornår samarbejdet skal forløbe, får du tilsendt en kontrakt. Når kontrakten er signeret, aftaler vi vores opstart møde!

Book dit første møde nu

Portfolio

Lad os være

Pennevenner

Folg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele
graviditeten, og indtil din baby fylder 1 ¿r i vores essentielle
raviditet – og babyforlob til 0 kr. Du fár vaerdifuld viden, mini-
kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din
indbakke eller i dit medlemsomràde!